Klasik ve modifiye araç sevenler buraya. Mersin’de bir birinden renkli organizasyonlara imza atan Toroslar Belediyesi, “Toroslar OtoFest” etkinliğini bu yıl da yoğun bir katılım ve coşkulu bir şekilde gerçekleştirecek.
Mersin Otomobil Sporları Kulübü (MOSK) ile birlikte düzenlenecek festivalde otomobiller; teknik donanımları, ses sistemleri ve aksesuarlarıyla görücüye çıkacak.
Toroslar Belediye Başkanı Atsız Afşın Yılmaz; “Modifiye bir yaşam tarzı. Tüm hemşerilerimizi, heyecan ve adrenalin dolu festivalimize bekliyoruz” dedi.
Mersin ve çevre ilçelerin yanı sıra Türkiye’nin çeşitli illerinden gelecek katılımcıların da yer alacağı festival, 30 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Çağdaşkent Mahallesi’nde bulunan Toroslar Belediyesi Cumhuriyet Meydanı’nda başlayacak ve gün boyu sürecek.
Güvenlik önlemlerinin alınacağı festival alanında modifiyeli araçların drift gösterileriyle tam bir görsel şölen sunulacak. DJ performanslarının da eşlik edeceği ve çeşitli hediyelerin verileceği festival; Basıklık, Güzellik ve Desibel kategorilerinde yapılacak yarışmalarla taçlanacak.
Türkiye’de ilk defa bu akımı başlatan Mersin Otomobil Sporları Kulübü Başkanı (MOSK) Sedat Şahin, festivalin Türkiye’de büyük ses getirdiğine de dikkat çekti.